Concepem si aplicam solutii integrale

Gandim fiecare program educational conform politicilor si obiectivelor companiei client, utilizand terminologie si cazuistica specifice domeniului de activitate.
Abordarea noastra urmareste un model in sapte pasi:

Pasul 1 CERCETAM
Analizam activitatea pe care compania client o doreste imbunatatita la angajatii sai. Clarificam ariile ce pot fi imbunatite. Folosim diverse instrumente de evaluare a activitatii.

Pasul 2 IDENTIFICAM SOLUTII
Pornind de la realitatea situatiilor pe care le traverseaza angajatii companiei client, construim modele de succes, pentru a atinge obiectivul stabilit de management.

Pasul 3 TESTAM
Verificam valabilitatea modelelor descoperite, pentru a asigura succesul proiectului.

Pasul 4 INCLUDEM SOLUTIILE IN FORMAT EDUCATIONAL
Transformam modelele testate in structuri de curs si programe workshop. Concepem suportul video al programelor noastre ilustrand cazuri din realitatea specifica activitatii companiei client. Imbogatim permanent structura cu exercitii si role-play-uri sugestive, care transforma programul de curs intr-o activitate dinamica si interactiva.

Pasul 5 IMPLEMENTAM
Sustinem programul educational prin trainerii nostri sau prin certificarea trainerilor companiei client.

Pasul 6 EVALUAM
Cercetam in permanenta, atat pe perioada implementarii cat si dupa terminarea acesteia, modul de aplicare a cunostintelor si abilitatilor transmise participantilor.

Pasul 7 FOLLOW UP
Completam fiecare actiune de training cu programe destinate a intari comportamentele nou dobandite la nivelul participantilor. Propunem planuri viabile de actiune ulterioara.

Media Mix Consulting.

Doar programe personalizate.

Rezultate masurabile. Traineri entuziasti.