Altii despre noi

"Ca manager HR, am lucrat la un proiect dedicat angajatilor companiei alaturi de Media Mix. Nu am fost uimit doar de rapiditatea cu care am primit solutii la problemele cu care ma confruntam de ani de zile, ci si de faptul ca au adaugat constant valoare si s-au implicat la un nivel excelent.
Asa ca am suficiente motive pentru a-i recomanda oricui doreste sa obtina rezultate evidente. Cu siguranta, ei au solutiile."

manager HR, companie retail

"Pentru prima data in ultimii 2 ani, echipa de vanzare si-a indeplinit obiectivele. Multumesc."

patron, companie distributie

"Nu credeam ca ma mai poate impresiona ceva intr-o sala de curs. Ei bine, filmuletele in care am regasit comportamentele clientilor nostri (si ale unora dintre colegi) mi-au dat de gandit si au starnit atatea analize, incat sunt sigur ca noi toti am avut cate ceva de invatat. Felicitari!"

strategic account specialist, companie soft

"In ultimii 4 ani, oamenii mei au trecut prin 3 cursuri de comunicare interpersonala. Si, cu toate astea, ieseau de fiecare data la evaluarile interne departamentul cel mai ocolit de catre restul companiei. De-abia dupa workshop-ul cu Iulian am reusit sa schimbam acest statut, iar oamenii mei sa nu mai fie perceputi drept asociali."

manager departament IT, companie